EETHUISJE WAN PIPEL

EETHUISJE WAN PIPEL Surinaams - Indisch Restaurant - 100% Halal!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 2976 beoordelingen
22 jan 2022 om 19:49 Was vergeten reviews te lezen. Maar het eten was te vet, weinig pindasaus en veel ze veel peper. Heb het zo weggegooid.
22 jan 2022 om 12:52 Ouderwets lekker vers gebakken roti was boterzacht en de kerrie was lekker en pittig
19 jan 2022 om 17:38 Het is niet te vreten is gewoon hondenvoer. Het eten wat ik net heb gekregen kan ik gewoon aan een hond geven. Alles was droog en oud!! Wij bestellen hier nooit meer.
16 jan 2022 om 0:42 Te lange levertijd. Ze hebben er ruim 2,5 uur over gedaan om bestelling te bezorgen en eten was koud geworden. Heb voor de 2e keer besteld en voor de 2e keer is het tegengevallen.
15 jan 2022 om 21:11 Om 18.00 uur was bijna alles van onze bestelling al op. De bestelling werd aangepast naar wat er wel was. Die bestelling kwam 2 uur later. En dan nogsteeds misten we de helft van de bestelling. Nooit meer.
14 jan 2022 om 23:40 Kip was hartstikke aangebrand, speciaal was een kale bami en nasi met kip, dat moest zogenaamde speciaal voorstellen? Never again
13 jan 2022 om 21:40 Eten was heerlijk
3 jan 2022 om 22:22 Bij de bestelde roti met ei bleek geen gekookt ei en geen peper te zitten. Erg slordig. De roti plaat smaakte niet lekker, de smaak van het eten was redelijk maar veel te weinig groente (sperciebonen). Voor ons niet voor herhaling vatbaar.
2 jan 2022 om 16:51 Om 18.00 uur was de bami al op. De bestelling kwam 2 uur later. Toen miste de helft van de bestelling. Nadat ik had gebeld kwam alsnog de rest, maar ook daar moest ik weer 2 uur op wachten. Garnalen is massala waren wel lekker.
1 jan 2022 om 18:34 Welke bestelling moet ik beoordelen de bestelling is nooit bezorgd hoor
28 dec 2021 om 13:50 Eerst meer dan 2 uur gewacht. Pom speciaal was een mini portie met alleen maar bot. Pastei was oud en droog. Baka bana was oud en koud. Echt nooit meer!!!
21 dec 2021 om 19:52 Bezorging was veel te laat maar eten verder prima.