EETHUISJE WAN PIPEL

Recentebeoordeling


2 sterren uit 3085 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuisje Wan Pipel. Meer weten? Ontdek meer

8 feb 2023 om 20:35 Voortreffelijk zoals altijd
5 feb 2023 om 0:27 Wauw wat was het eten slecht, baka bana zat vol met olie, Nasi en Bami hing zo een rare geur aan we moesten ervan overgeven alle 4 personen! Hing zo een vieze geur aan! was zo vies! Geen sambal erbij geleverd kortom slecht nooit meer afrader
1 feb 2023 om 12:05 Bestelling nooit aangekomen en geld niet teruggekregen
29 jan 2023 om 14:57 Bestelling nooit aangekomen
25 jan 2023 om 14:44 In het broodje bakkeljauw zaten heel veel gaatjes kijk uit met eten Heb hele andere broodjes binnen gekregen die ik heb besteld Als dit jullie moksi meti is dan dan moet je echt je zaak gaan sluiten Geen aanrader voor de volgende keer
23 jan 2023 om 19:24 Hadden helaas ( voor de zoveelste keer geen vleesworst ) daarvoor in de plaats koos ik maar voor een barra ( best hard was ) en had een gebakken banaan die volgens mij verzopen is in de olie.. want proefde bij de 2 hapjes die ik nam alleen maar olie.
14 jan 2023 om 21:25 Vreselijk eten, hoe durf je dit te verkopen???? Echt de laatste keer. Eet nog liever brood met kaas.
12 jan 2023 om 16:58 Bestelling was geannuleerd door Wan Pipel en ik zou mijn geld terug krijgen. Achteraf moest ik zelf moeite doen om mijn geld terug te krijgen. Slechte service van ze.
11 jan 2023 om 14:26 Bestelling is nooit gekomen. Op Thuisbezorgd geven ze aan open te zijn, maar dat zijn ze niet. Wel geld incasseren, niet leveren!
6 jan 2023 om 23:05 Heerlijk gegeten! Alleen hadden ze geen vleesworst meer werd netjes gebeld dus i.p.v vleesworst, tillo gekozen.. helaas geen rijst bij de sauto soep en bezorging duurde wel erg lang dan dat ik aanklikte. Voor de rest was het erg lekker!
4 jan 2023 om 23:00 3 maal saoto soep, was lekker alleen geen rijst erbij. Sinaasappelsap besteld maar kreeg appelsap die over datum was. Hoop dat er iets gedaan aan kan worden
3 jan 2023 om 22:17 Nog langer als 90.min zelfs Julie waren mijn bestelling zékers vergeten Op de bezorging bon stond er 20:48 maar kwam 21:48 Eten was Matig.