EETHUISJE WAN PIPEL

EETHUISJE WAN PIPEL Surinaams - Indisch Restaurant - 100% Halal!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 3028 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuisje Wan Pipel. Meer weten? Ontdek meer

2 jul 2022 om 0:26 Food was already cold, and i call then they talk also on respected with me
1 jul 2022 om 9:55 De roti smaakte niet lekker en er miste een heel gerecht en een onderdeel van een gerecht. Helaas niet voor herhaling vatbaar.
28 jun 2022 om 22:38 Duurde te lang. En het eten had geen smaak. Vlees aangebrand.
27 jun 2022 om 18:11 Ik wacht al 3 uren op de bestelling. Super slecht!
26 jun 2022 om 20:57 Duurde ontzettend lang voordat het eten er was, rond de 2 uur en het eten was koud toen het aankwam. Erg jammer, smaak was oké, maar door de mega late levering en het feit dat de gerechten koud waren, 1-2sterren:(.
22 jun 2022 om 17:09 Het eten was helaas niet volgens onze wensen, de bonen waren erg waterig en niet vullend. Er zaten weinig bonen in en weinig vlees! De bami was wel oké.
18 jun 2022 om 23:12 Bezorging duurde lang maar dat was al van tevoren aangeven, was zeker de moeite waard om te wachten . Eten was heerlijk
18 jun 2022 om 3:02 Het eten duurde ontzettend lang. 3 keer moeten bellen met telkens hetzelfde antwoord, is onderweg… helaas de Nasi erg droog zeer weinig smaak, hetzelfde betreft de kip. Als je mensen 2 uur bijna laat wachten laat het dan tenminste de moeite waard zij
11 jun 2022 om 0:38 Bezorging duurt af en toe iets langer (Surinaams kwartiertje), maar de roti met zelfgemaakte rotiplaat is naar mijn mening nog steeds de beste van Amsterdam.
7 jun 2022 om 18:55 The worse service I have ever seen on Thuisbezorgd I had to cancel my order after waiting for over 2 hours for my order that I have already paid for and I don’t know if they will send my money back but this is unacceptable really really worse service
6 jun 2022 om 20:52 De bezorgtijd was 122 minuten!!!!! Uiteindelijk zou bezorger met 10 min vertrekken werd gezegd na belletje (1 u 10 min)"Bezorger onderweg"na nog een belletje. Na 2 uur eten pas. Bezorger was pas 8 min eerder vertrokken(45min later na laatste belletje
2 jun 2022 om 15:12 Bami kip was droog, de broodjes kip zaten 3 blokjes kip in. Nooit meer