EETHUISJE WAN PIPEL

Recentebeoordeling


2 sterren uit 3065 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuisje Wan Pipel. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2022 om 14:38 Had bestelling om 11.30 geplaatst voor 12.30. 12.30 geen eten, maar wel de belofte dat ze over 5min zouden rijden. 13uur nog geen eten. Terwijl mn pauze van 12.30 tot 13uur is. 13.45 eindelijk eten gekomen. Veels te pittug voor mn collegas!! JAMMER!!
23 nov 2022 om 18:06 Ik wacht al meer dan 2 uur op mijn bestelling! Als ik bel word er telkens gezegd dat ze er met 10min zijn. Ik weet nu al dat het eten super koud geleverd gaat worden.
21 nov 2022 om 20:38 Roti was te zout en te vet, heb het na 1 hap moeten weggooien, superzonde, moest ook meer dan 2u op mn eten wachten
14 nov 2022 om 21:55 40min delivery time I waited for 2hours no food then received a call saying they forgot the order,if I can wait 10min all will deliver to me I waited still nothing((( it’s my first time ordering something from the restaurant and I don’t think I will
13 nov 2022 om 18:24 Ruim 3 uur gewacht op het eten!!!! Was wel lekker.
31 okt 2022 om 16:02 Wat ik bestelde was t meeste er niet van en t duurde bijna 1,5 uur
30 okt 2022 om 8:45 Pas na 2 en een half uur kwamen ze en het eten was echt flauw. Ook was de bestelling verkeerd, dus echt zonde en gewacht voor niks.
27 okt 2022 om 21:30 Na lange tijd weer besteld bij deze tent Was blij verrast met snelle levering en het eten was vertrouwd lekker
27 okt 2022 om 16:41 Wat n service , uren wachten en dan ontbreekt de helft van me eten maar ze hebben me wel contant laten betalen ! Bel ik ze nemen ze niet op tz echt jammer
24 okt 2022 om 20:13 Erg slecht. Om 17:00 uur besteld en uiteindelijk na 5 keer bellen om 19:45 het eten gekregen. De roti was niet goed op smaak en heel erg vet, lag gewoon een vetlaag op de saus. De pindasaus was zuur dus zowel de bakabana als de petjel waren niet te e
24 okt 2022 om 11:05 Eten besteld maar is nooit bezorgd. Na 2,5 uur heb ik gebeld met het restaurant. Kreeg een dame met behoorlijke attitude aan de lijn die mij vertelde dat er bepaalde dingen niet op voorraad waren en dat ze mij al gebeld hebben maar ik niet opnam.
18 okt 2022 om 22:05 7 kwartier te laat bezorgd en slecht eten