EETHUISJE WAN PIPEL

Recentebeoordeling


2 sterren uit 3046 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuisje Wan Pipel. Meer weten? Ontdek meer

14 sep 2022 om 5:12 Ik belde hun op na een uur om te vragen waar mijn eten bleef. Blijkbaar hadden ze mij gebeld terwijl ik mn telefoon altijd in mijn handen had… Met ook nog is als mededeling dat ze alle 3 de dingen ff niet op voorraad hebben… Oke fijn!
12 sep 2022 om 12:39 Bestelling prima op tijd geleverd, vriendelijke bezorger. Eten was veel te weinig, bakje voor de helft gevuld.( ook maar kousenband voor 1 hap) Hadden en roti “speciaal” besteld voor €1,50 extra en een normale. Hier zat geen verschil in.
12 sep 2022 om 1:22 Loempia was geen loempia.. bij het ruiken dr van moest ik al bijna kotsen.. al t eten was echt heel slecht.. sorry maar dit kon echt niet
10 sep 2022 om 6:57 Eten was zeer slecht.. De loempia was zelfs overdatum. Bij het eten van de loempia, direct overgegeven. Vlees was overduidelijk verrot! Die ene ster omdat het moest!! Het liefst had ik min 30 sterren......
4 sep 2022 om 18:07 Duurde twee uur voor ik mijn eten had. Ik had kipfilet kerrie bestelt. Werd gebeld dat er geen kipfilet was . Dus ik kreeg kip. Ik vroeg is er dan geen pom nee was er ook niet. Ik vroeg een zakje gele Peper. Zat er niet bij . De souto soep zonder rij
28 aug 2022 om 22:28 Lekker gegeten.
26 aug 2022 om 6:30 Helaas moet je een ster geven. Had het liever niet gedaan. Na twee uur te moeten wachten op ons eten. Heb ik ze maar gebeld of het eten onderweg was. Dit was niet het geval waarna ik meteen de bestelling heb laten annuleren. Nu mijn geld nog ontvange
24 aug 2022 om 19:20 Er zit overal veel te veel suiker door. Zo erg jammer!!! Originele smaak valt weg. Als dit zo bij elk gerecht zo is dan bestel ik niet meer hier
14 aug 2022 om 12:06 Eten niet geleverd
6 aug 2022 om 19:51 Blijkbaar had ik eerst naar de reviews moeten kijken voor ik hier bestelde. Broodjes zat bijna geen zoutvlees in. Je mag echt wel wat meer zetten. Ik betaalde niet voor alleen brood.
5 aug 2022 om 14:07 Nooit en nooit hier bestellen eten niet te eten telo bakkeljauw krijg ik verbrande cassave bakkeljauw zag er niet uit sauto soep was koud geen smaak. 12:00 uur besteld bezorgd om 13:45 uur. Niet normaal ik snap niet dat ze nog open zijn. Een dikke 0
3 aug 2022 om 18:05 Jammer dat ze nooit op de beloofde tijd komen